fbpx

1080 Sprint - Εκπαίδευση και εξάσκηση μεταβαλλόμενης αντίστασης

1080-Sprint-1.jpg1080-Sprint-1.jpg
Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:

 

Το 1080 Sprint είναι ένα σύστημα αντίστασης που βελτιώνει την δύναμη, την ένταση και την ισχύ των αθλητών. Οι προπονητές μαζί με το ιατρικό αθλητικό τμήμα μπορούν να εκτελέσουν την προπόνηση και την αποκατάσταση των αθλητών χρησιμοποιώντας της κινήσεις που χρειάζονται, μετρώντας ταυτόχρονα την απόδοση – επίδοση του αθλητή άμεσα.

Το 1080 Sprint είναι ιδανικό για κάθε άθλημα με ρυθμιζόμενη αντίσταση. Η αντίσταση και οι υποστηρικτικές δυνάμεις είναι ασφαλείς, εξαιρετικά ομαλές και μετρήσιμες με ακρίβεια. Κάθε σπριντ ή αθλητική δράση μετριέται και αναφέρεται σε πραγματικό χρόνο τόσο για τον προπονητή όσο και τον αθλητή. Οι ασκούμενες δυνάμεις ελέγχονται και μπορούν να ρυθμιστούν άμεσα.

Σε αντίθεση με τα ελαστικά σχοινιά, τους κινητήρες μονής ταχύτητας και άλλα συστήματα, το 1080 Sprint παρέχει πλήρη εξατομικευμένη υποστήριξη και αντίσταση φορτίου προς κάθε κατεύθυνση. Η ροπή που παρέχεται από το 1080 Sprint προσαρμόζεται συνεχώς για την διαμόρφωση του φορτίου αντίστασης με σιγουριά σε κάθε κίνηση, με την βοήθεια του κινητήρα OMRON που διαθέτει.

Η ευελιξία του συστήματος είναι απεριόριστη, ενώ παράλληλα μπορούν να προγραμματιστούν και να εκτελεστούν αμέτρητες προπονήσεις με αυτό.

  • Τεστ και Προφίλ Επιτάχυνσης
  • Μοτίβο Αναγνώρισης Κόπωσης
  • Επαναλαμβανόμενα Τεστ Ικανότητας Τρεξίματος
  • Αντίθετη και Υποβοηθούμενη Ταχύτητα
  • Ευελιξία και Αλλαγή Κατεύθυνσης
  • Ενίσχυση ή PAP Προπόνηση
Back to: 1080 Motion