fbpx

Το όραμα και οι στόχοι μας

Όραμά μας είναι να αποτελούμε σημείο αναφοράς στον χώρο της υγείας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως προς τα καινοτόμα προϊόντα, την υποστήριξη και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε καθώς και ως προς την τεχνογνωσία που διαθέτουμε.

Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη η οποία πηγάζει από τις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας, από τις συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές καθώς και από την αισιοδοξία με την οποία ατενίζουμε το μέλλον.

Θέλουμε οι λύσεις που προτείνουμε όχι μόνο να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών υγείας αλλά και να παρέχουν νέες μεθόδους εργασίας καθώς και νέες προοπτικές σε μία ραγδαίως μεταβαλλόμενη αγορά.

Το μακροπρόθεσμο πλάνο μας προβλέπει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρίας σε νέες αγορές εντός και εκτός Ελλάδος.

Σύντομη Περιγραφή / Ιστορικό

Η Serinth ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την εισαγωγή, διάθεση και υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων και συστημάτων παρακολούθησης της απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα καλύπτει τις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου, τις οποίες και υποστηρίζει μέσω ενός οργανωμένου τμήματος πωλήσεων, αποτελούμενο από υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης επαγγελματίες, το οποίο αναλαμβάνει να προτείνει λύσεις και να παρέχει υπηρεσίες προσαρμοζόμενες στις ανάγκες του κάθε πελάτη χωριστά με γνώμονα πάντα την βέλτιστη δυνατή αναλογία κόστους/απόδοσης.

Με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών, το οποίο περιλαμβάνει νοσοκομεία, πανεπιστήμια, οργανισμούς, αθλητικές ομάδες, και χιλιάδες επιστήμονες υγείας, η εταιρία παρουσιάζει συνεχή ανοδική πορεία.
2 Min
 Min
3 Min

Οι άνθρωποι μας

Επιλέγουμε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και την ίδια φιλοσοφία με εμάς, κάτι που πολλαπλασιάζει τη δυναμική της εταιρείας.

Νέοι άνθρωποι με ταλέντο, υψηλή ειδίκευση, ομαδικό πνεύμα και όρεξη για δουλειά αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Χρειαζόμαστε την αρωγή όλων για να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης και εκπαίδευσης ώστε να συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε αναδεικνύοντας διαρκώς νέα προϊόντα, για καινούργιες εφαρμογές.

Σε μία εποχή που η τεχνολογία διέπει κάθε πτυχή της ζωής μας, οι άνθρωποί μας: διοικητικό προσωπικό, πωλητές, marketers, τεχνικοί, ακολουθούν τις τεχνολογικές τάσεις της εποχής και διαθέτουν την ευελιξία αλλά και την ικανότητα να προσαρμόζονται συνεχώς στις νέες απαιτήσεις, μέσα από μία διαδικασία συνεχούς εκμάθησης.

Η Serinth είναι πλέον μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οφείλεται στους ανθρώπους της.
Human Resources Serinth
3dlight Final1 00222

R & D

Στα πλαίσια της κάλυψης των αναγκών των συνεργατών μας καθώς και της συνεχούς ανάπτυξης των υπηρεσιών που προσφέρουμε, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε από την πορεία ετών στην αγορά μας, δημιουργήσαμε μία ομάδα μηχανικών, software developers και marketers με σκοπό την παραγωγή εξειδικευμένου λογισμικού και συστημάτων.
Φώτο απο 3DLight Project

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ως προς ISO 9001/2015, ISO 13485/2016 και Υ.Α. 1348/2004

Η Serinth διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας από επιλεγμένους και αναγνωρισμένους κατασκευαστές διεθνώς.

Η Serinth δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει. Εφαρμόζοντας τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων για την ποιότητα και την ασφάλεια, έχει πιστοποιηθεί με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ως προς ISO 9001/2015, ISO 13485/2016 και Υ.Α. 1348/2004

SERINTH ISO Certifications